ADDERLink XDIP

ADDERLink™ XDIP är en kompakt, lättinstallerad matrislösning som körs på ett standard IP-nätverk och gör det möjligt för användare att utöka och hantera sina datorer med HD-video och stereoljud. XDIP är skalbar, från enkel förlängning till liten matris. Passar därför mycket bra för mindre och medelstora installationer.

  • Flexibel KVM: extender och matrixlösning som fungerar via ett standard 1GbE-nätverk
  • Användarupplevelse av hög kvalitet: Intuitivt användargränssnitt och enkel hantering
  • Enkel anslutning: snabb nätverkskonfiguration; Anslut enheterna och börja arbeta direkt
  • Praktiskt och kompatibel: ansluter till alla bildskärmar och datorkällor
  • Ergonomisk: tyst i drift med kompakt storlek

Funktioner

Enkel anslutning: enkel att installera, användarvänlig KVM Matrix-lösning, som gör det möjligt för användaren att enkelt växla mellan datorer i nätverket, inklusive enskilda datorer eller bärbara datorer. XDIP är utrustad med HDMI samt USB och är kompatibelt med de flesta enheter, inklusive de flesta bildskärmar

Ergonomisk: fläktlös, XDIP är helt tyst i drift, vilket minskar buller och distraktioner på användarens arbetsstation. Liten och kompakt i formatet

Visuellt perfekt video: Videoöverföring av hög kvalitet och realtidskontroll. Videokvaliteten på XDIP kan inte skiljas från att arbeta direkt vid källan.

Skalbar – ingen begränsning av förlängningsavstånd: inga avståndsbegränsningar och inga specialkablar. Video, USB2.0 och ljud fungerar över CAT5e-kabel.

Användarupplevelse av hög kvalitet: lätt att använda tack vare det intuitiva användargränssnittet, som gör det möjligt för administratören och användaren att konfigurera sina inställningar. Snabbtangenter kan anpassas och definieras av användaren för att underlätta växlingen mellan enheter.

Sändare eller mottagare i en enhet: levereras i ett konfigurerat läge där ni kan ansluta enheterna och börja arbeta med dem direkt. Det kräver inte en central administrationsserver för installation eller ens någon programvara som ska installeras.

”Vid PC”-användarupplevelse: konfigurerbara snabbtangenter gör det möjligt för användaren att omedelbart växla mellan de lokala och fjärrdatorerna. Digital teknik bevarar kvaliteten på användarupplevelsen så att tangentbord och mus fungerar med samma lyhördhet som att arbeta direkt på källdatorn, och videokvaliteten är oskiljbar med minimal latens.

Konfigurerbara användarinställningar: flerspråkigt stöd som kan konfigureras för att presentera skärmar på olika språk och att välja landspecifika tangentbord. Obehöriga ändringar av användarinställningar förhindras med lösenordsskydd. Snabbtangenter är konfigurerbara för att förhindra konflikter med applikationer.

Nerladdning

 Ladda ner produktblad

 Ladda ner manual

Kontakta oss för mer information och prisuppgift