ADDERLink INFINITY 3000
– IP extender KVM virtuell / fysisk

ADDERLink™ INFINITY 3000 (ALIF3000) ger i realtid tillgång till ett obegränsat antal fysiska och virtuella maskiner (VM) från ett gränssnitt (HMI).

KVM-mottagaren ger VM-åtkomst till det flerfaldigt prisbelönta ADDERLink INFINITY-sortimentet som gör det möjligt för användare att sömlöst och säkert växla mellan virtuella och fysiska maskiner direkt från användararbetsstation. Utan att behöva rippa och ersätta befintlig KVM-infrastruktur. Byggd på den framgångsrika Intel® X-86-mikroprocessorarkitekturen levererar ALIF3000 pixel-perfekt bildkvalitet, ljud och USB 2.0 till enskilda eller dubbla skärmar via en enda 1GbE-länk.

  • Dual-head, video, ljud och USB via en enda fiberanslutning
  • Obegränsad tillgång till virtuella och fysiska maskiner
  • Pixel-perfekt, färgnoggrannhet
  • Dubbelriktat analogt ljud
  • Adders USB True Emulation för snabb växling

Funktioner

Dual-head, video, ljud och USB 2.0 via en enda länk: ALIF3000 kan leverera en 2560 x 1600 eller två 1920 x 1200 skärmar över en enda fiberanslutning.

Obegränsad tillgång till fysiska och virtuella maskiner: Användare kan sömlöst ta kontroll över obegränsade källor i både en virtualiserad och fysisk miljö, från en enda arbetsstation med standard VDI-protokoll.

Pixel-perfekt bild: ALIF3000 har pixel-perfekt bildkvalitet över 1 GB Ethernet-länkar.

Bakåtkompatibilitet: ALIF3000 kan läggas till i en befintlig ADDERLink INFINITY-matris för att leverera KVM och virtuell maskinåtkomst i realtid – med säkerhets-, tillförlitlighets- och flexibilitetsfördelarna med traditionella IP KVM-lösningar.

Digital KVM-matris: Genom att lägga till ADDERLink INFINITY Management-systemet (A.I.M.) kan ni förvandla flera punkt-till-punkt-förlängare till ett matrissystem som gör det möjligt för alla arbetsstationer att ansluta till vilken dator som helst som är ansluten till nätverket. Se A.I.M. datablad för detaljer.

Säkerhet: ALIF3000 är ett stängt och härdat KVM-system med åtkomst till virtuell maskin. Obehörig programvara kan inte laddas på enheterna utan administratörsgodkännande.

Plug and Play: ADDERLink INFINITY-serien levereras i nollkonfigurationsläge så att de fungerar så snart de är anslutna, utan behov av drivrutiner eller programvara.

Adders USB True Emulation: USB2.0 möjliggör anslutning till valfri USB-enhet för mänskligt gränssnitt från möss och tangentbord till grafikplattor, joysticks och 3Dutforskare.

Prestanda: ALIF3000 är byggd på Intels® framgångsrika X-86-arkitektur och är en robust och fjädrande lösning designad för användning i de mest utmanande scenarierna.

Välkommen att kontakta oss för mer information!


Ladda ner PDF

Kontakta oss för mer information
och prisuppgift