CommandCenter, för KXII, virtuella servrar, blade-servrar

Raritan CommandCenter är den styrande enheten i ett KVM-system baserat på Raritans Paragon- och Dominion-modeller med tillbehör. Genom att knyta alla KVM-switchar till CommanCenter får ni en gemensam ingång och vy över alla system, med endast en inloggning. Det spelar ingen roll vart i världen era KVM står eller vart era IT-tekniker finns, genom CommandCenter får möjlighet att använda era skickligaste IT-tekniker till vilka servrar och system som helst, oavsett var i världen de befinner sig.

Övergripande säkerhetspolicy och administration

Med CommandCenter kan ni undvika att rättigheter och säkerhetsinställningar skiljer mellan KVM-system i olika länder och lokalkontor. En gemensam policy kan bestämmas i CommandCenter och flödas ut till alla system. Allt kontrolleras centralt och kan följas upp med loggböcker och användarapporter.

Högsta tillgängliga säkerhet

Först och främst har ni central tilldelning av rättigheter och användarkonton, men också en hel rad tekniska skydd. Såsom, flexibel äkthetskontroll (LDAP, ActiveDirectory, iPlanet, eDirectory, RADIUS och TACACS+), access via SSH eller SSL-kryptering, filtrering av giltiga/ogiltiga IP-adresser, etc.

Byggd för 24/7/365

Dubbla redundanta ethernetportar, dubbla redundanta kraftaggregat, dubbla speglade hårddiskar och ett linuxbaserat operativsystem ger en nära 100% driftsäkerhet. Ta gärna kontakt med våra KVM-specialister, så berättar de mer om fördelarna med CommandCenter.

Kontakta oss för mer information
och prisuppgift