19″ rack

En serie racklösningar med största möjliga flexibilitet och stabilitet. Skåpen har en mycket stabil inredning för laster upp till 1000 kg. Tillsammans med sina specifika tillbehör ger det mycket bra lösningar för alla olika typer av serverinstallationer. Racken finns i höjderna 21 – 42 HE i kombination med bredderna 600 – 800 mm samt djupen 900 – 1300 mm.

Teknisk data

  • Ytbehandling, strukturlack svart RAL 9005.
  • Maximal belastning statiskt 1000 kg.
  • Ventilerade dörrar fram och bak.
  • Perforering 70 % i den perforerade delen.
  • Kapslingsklass IP 20.

Specifikation

Rack
Ett mycket stabilt rack tillverkat av höghållfasta aluminiumprofiler sammanfogade med hörnstycken av pressgjuten zink.

Dörr
Dörrarna, fram och bak, är tillverkade av 1,25 mm stålplåt som standard. Ventilerade/perforerade 70%. Dörröppningsvinkel 190 grader. Dörrarna är som standard högerhängda men kan enkelt hängas om till vänsterhängda. 3-punkts spanjolettlåsning med låshandtag LS 75 med standardlåscylinder för nyckel C 101. Låset är enkelt anpassningsbart för andra typer och fabrikat av låscylindrar och elektroniska kodlås. Racken kan även levereras med heltäckande dörrar i plåt eller med glasdörrar.

Sidopanel
Sidopanelerna är tillverkade av 0,9 mm stålplåt och är enkla att hänga av. Låsbara från insidan.

Tak
Taket består av utbytbara modulplåtar. Standardkonfigurationen är en kabelgenomföringsplåt med tätning av cellgummi (KGF) och resten täckplåtar (BPT/UP). Antalet varierar med skåpdjupet. Täckplåtarna kan bytas mot fläktpaket (FPK).

Botten
Botten är öppen men kan förses med täckplåtar/bottenplåtspaket (BPP) och kabelgenomföringsplåtar.

19″ Rack inredning
Skåpet levereras med två par 19″ Rack profiler (PR) i förzinkad stålplåt samt ett par stödprofiler mittmonterade i skåpet. PR-profilerna är monterade 115 mm in i skåpet från fram- respektive bakdörr och är steglöst justerbara inom skåpdjupet. Mycket stabil inredning för statiska belastningar upp till 1000 kg.

Ventilation
Standard levereras racken med ventilerade fram och bakdörrar men kan även förses med olika typer av fläktlösningar med eller utan automatisk termostatreglering.

Kompatibilitet
Standard 19″ Rack industristandard och passar alla på marknaden förekommande servers från te.x. IBM, HP, DELL, Fujitsu, mfl.

Välkommen att kontakta oss för mer information!


Ladda ner PDFSkicka sidan vidare

Kontakta oss för mer information
och prisuppgift