Videoinspelare med PoE för Vivotek nätverkskameror

Nätverkskamera

Med Vivotek NR7401 får du en inspelningsserver, helt anpassad till Vivoteks kamerasortiment. I och med detta slipper du de stabilitetsproblem som ofta inträffar med inspelningsprogramvara installerad i en fristående PC där programvaran får samsas med andra applikationer.

En barnlek att installera

Klarar man av en bredbandsrouter fixar man också en komplett övervaknings-lösning. NR7401 känner själv av vilka kameror som sitter i nätet och installerar dem med automatik. Det du behöver ägna lite energi åt är de inspelningstekniska egenskaperna, så att du inte samlar på dig mer data än önskvärt.

Hög kapacitet och inbyggd PoE

Lyft på locket och skruva in vilken SATA-disk du vill på upp till 750 GB och du har tillräckligt med utrymme för långa inspelningstider även med megapixel-kameror. Med PoE-portarna kan du strömförsörja upp till fyra kameror. Totalt klarar servern inspelning från upp till nio kameror samtidigt med en sammantagen hastighet av 12 Mbps.

Inställbara inspelningsregler och USB för backup

För varje kamera kan du ange egna regler; larmstyrd, schemalagd eller manuell. Därutöver finns fyra larmingångar och en utgång direkt på servern som kan användas för att trigga inspelningen och/eller meddela administratören om en händelse. Utgången kan kopplas till annan extern enhet, såsom SMS-router, siren eller liknande. Till USB-porten på frontpanelen kan du koppla en extern hårddisk för att kopiera innehållet från den interna disken.

  • 1 x WAN, 4 x LAN 10/100 Ethernet
  • Inspelning från nio kameror samtidigt
  • Dual stream, både MJPEG & MPEG-4
  • Uppspelning med tidsstämpel
  • Passar alla Vivotek ut 6000- och 7000-serien

Kontakta oss för mer information och prisuppgift