Vattentäta kapslingar för LCD-skärmar

Vattentäta kapslingar för LCD-skärmar
Racktech erbjuder en serie damm- och vattentäta kapslingar som låter er använda vanliga bildskärmar i en miljö som annars vore omöjligt. Ni kan använda valfria kontorsprodukter och med Racktech ge dem det skydd de behöver för att kunna sitta både utomhus och i olika dammiga och fuktiga miljöer inomhus. Med sitt okrossbara polykarbonat-fönster, robusta stålhölje och låsanordning ger den också ett utmärkt skydd mot stöld och vandalism. Perfekt till varuhus, fabriksgolv, väntrum, sportanläggningar etc.

Komplettera med klimatsystem för maximal livslängd på skärmen. För utomhusmontering finns termostatstyrd värme och för varmare områden kan man komplettera med ytterligare en fläkt och för riktigt utsatta placeringar en A/C-anläggning.

Levereras komplett och klar att skruva på vägg inkl. VESA-fäste för skärm och eluttagslist med fyra uttag. Kan även beställas i rostfritt för livsmedelsindustri och sjukhus, fråga efter offert.

  • Använd standardskärmar oavsett placering

  • Kan fås damm- och vattentät enligt IP54/NEMA4
  • Okrossbart fönster i polykarbonat
  • Kan förses med dubbla lås
  • Filtrerat luftintag inkl. fläkt
  • VESA monteringsfäste
  • Värme och ventilation för att motverka kondens

Säker kapsling


Litet kompakt datorskåp för väggmontage eller på ett bord skyddar datorutrustning i industrimiljö. Kan fås med olika kapslingsklasser upp till IP55 vilket ger er ett datorskåp med dammskydd och spolsäkerhet. Plana ytor gör det lätt att hålla rent. Skåpen kan förses med temperaturstyrda fläktar för att garantera god ventilation. För riktigt höga krav inom t.ex. livsmedelsindustri och vård finns modellen även i rostfritt utförande. Kan förses med lås som ger ett gott skydd mot stöld och yttre påverkan.

Datorkapsling IP 55 för säkerhet, hygien och funktionalitet


Den större modellen rymmer dator, skrivare och bildskärm upp till 24″. Kan förses med flera invändiga eluttag samt kabel för anslutning till 200 V. termostatstyrd fläkt med dammfilter för bra ventilation. Kan förses med invändiga flyttbara hyllor och tangentbordshylla med handledsstöd. Finns i klarblå eller ljusgrå. Vikt ca 85 kg.

Snabb leverans och specialanpassningar

Vissa varianter finns normalt på lager vilket gör att vi kan erbjuda snabba leveranser. Önskar ni specialstorlek eller anpassning av färg och utrustning? Kontakta oss nedan för mer information!

Kontakta oss för mer information och prisuppgift