USB-ansluten kameracentral för fyra analoga kameror

Nätverkskamera

Bild av kameracentral Bild av kameracentral Bild av kameracentral

En av marknadens absolut snabbast kameracentraler för USB 1.1. Har individuella processorer för varje kanal, vilket gör att bildhastigheten ej sjunker när samtliga kanaler används. Avancerade övervakningsfunktioner och enkla menystyrda inställningar gör den till en idealisk övervakningscentral för arbetsplatser, kontor och hem.
Centralen har ingångar för fyra analoga kameror(CCTV) och en analog utgång för anslutning mot TV. En eller två av ingångarna kan vara gjorda för trådlösa kameror. Se best.nr.

Extremt snabb uppdatering av bilden

Även när samtliga fyra kameror är anslutna når man en hastighet på 12-15 bilder i sekunden, vid en upplösning på 320×240. Den maximala upplösningen för varje kamera är 640×480

Övervaka flera kameror på samma bildskärm

Centralen levereras med CyberEyes, en programvara som gört det enkelt attt övervaka upp till fyra kameror samtidigt på bildskärmen.

Rörelse detektor, larm och programmerad inspelning

Varje kameraingång kan ställas in så att den känner av rörese i ett valbart område av bildytan. När rörelse är detekterad kan ett antal larm och aktiviteter utösas. T ex kan ett e-mail med text och bild sändas till valbar adress eller bilder sparas på en dator. Ett modem kan initieras att ringa en larmcentral eller ett ljudmeddelande kan gå ut på högtalalare.
Man kan även på förhand bestämma ett schema, när inspelning och lagring av bilder skall ske.

CyberEyes-övervakning över Internet

Levereras tillsammans med den professionella programvaran CyberEyes, som ger massor med användbara övervakningsfunktioner. Även om du sitter på stort avstånd från den PC där kameracentralen är ansluten, kan du övervaka och spela upp lagrade bilder, utan att avbryta den pågående övervakningen. Med din vanliga webbläsare surfar du upp på den IP-adress som värddatorn har och loggar in.

Fungerar även utan USB anslutning

Om du inte behöver nyttja de avancerade övervakningsfunktioner kan kameracentralen anslutas direkt till en TV eller videobandspelare. Även här kan du välja mellan en till fyra kameror presenterade direkt på TV:n.

Systemkrav:
Pentium II 350 Mhz eller bättre
64MB RAM
Operativsystem: Windows 2000/ME/XP
100 MB fritt diskutrymme
CD-ROM eller DVD

Kontakta oss för mer information och prisuppgift