Universell bildförbättrare tvättar bort dålig sikt

Bildförbättrare

Exempel Exempel Exempel

LYYN T38 tvättar bort problem orsakade av dimma, rök, damm, regn, mörker och liknande störningar på ett nästan magiskt sätt. Uppfinningen har redan satt ny standard för bildinspelning under vatten och finns redan integrerad i många förarlösa miniubåtar s k ROV:er världen över. Nu förpackad i en för övervakningsbranschen ändamålsenlig fristående enhet kommer den att revolutionera videoinspelning i dåligt väder.

Bäst när sikten är som sämst och osynlig när den inte behövs

Är vädret bra och inspelningen håller hög visuell kvalité, så gör LYYN ganska liten nytta. I takt med försämrade siktförhållanden ökar effekten av LYYN för att vara maximal vid sämsta tänkbara sikt. Denna självreglerande effekt gör att enheten inte behöver kopplas i och ur, utan kan sitta permanent monterad. Beroende på behov, kan man välja att antingen ha en LYYN permanent sittande bakom varje kamera, ha den bakom en videoväxel så att man manuellt kopplar in den på den kamera man önskar eller välja att efterbearbeta en redan inspelad sekvens.

Passar alla analoga kameror och kan användas av vem som helst

LYYN T38 är helt transparent och kräver bara att kamerans analoga signal passerar genom enheten. Med frontpanelens tre rattar väljer du graden av ”lyynifiering” (bildförbättring), hur stor del av originalbilden som skall ”tvättas” samt var på originalbilden lyynifieringen skall ske. I de flesta fall skall hela bildytan förbättras, men av olika anledningar kan man vilja begränsa ytan. Inte minst vid demonstrationer då man vill visa vilken effekt som LYYN tillför, är det instrumentellt att se originalbilden vid sidan om den lyynifierade. Effekten går inte att missa!

På en okomprimerad analog video, som från vilken vanlig analog kamera som helst, ger LYYN bästa effekt och därför rekommenderar vi produkten främst till detta. På hårdkomprimerad video från IP-baserade nätverkskameror i MPEG-format ger LYYN förvisso betydligt sämre effekt, eftersom filmen innehåller mindre originaldata, men filmen blir ändå långt bättre än vad som annars vore möjligt.

  • Tvättar bort dålig sikt
  • Plug and play, ingen mjukvara behövs
  • Passar alla analoga kameror, både PAL och NTSC
  • Tvättning sker i realtid
  • Robust metallhölje med BNC-anslutning
  • Strömförsörjning: 12V DV 0,3A
  • Mått: 54 x 172 x 184 mm

Kontakta oss för mer information och prisuppgift