Ladda ner PDF

Axelkopplingar

Axelkopplingar är ofta en kritisk komponent i många olika tillämpningar och en axelkoppling som havererar kan innebära produktionsavbrott med stora kostnader som följd. Vi på Racktech är medvetna om detta och har därför lagt stor omsorg på att tillhandahålla ett sortiment av kopplingar där vi kan garantera kvalitén på lösningen i varje applikation.

Racktech Industriprodukter har mångårig erfarenhet av axelkopplingar som ska fungera i vitt skilda mekaniska miljöer. Vi är helt fabrikatsoberoende vilket innebär at ni alltid känna tryggheten med att vi alltid erbjuder den bästa lösningen för just era behov. Vår långa erfarenhet gör att vi med utgångspunkt i ert behov kan hjälpa till hela vägen från val av axelkopplingar till implementering och drift i er applikation eller anläggning. Vi lämnar självklart garanti på både produkter och utförda arbeten och vi arbetar enbart med välkända tillverkare som står för hög materialkvalitet och bästa nötningsbeständighet.

Gratis rådgivning

Axelkopplingar är ofta en av flera viktiga delar i en lösning. Vi har ett stort tekniskt kunnande inom närliggande tekniska områden som beräkningar och dimensionering av rem- och kedjetransmissioner eller frågor kring motorer, växlar och andra drifter.

Besök oss på vår sida www.axelkopplingar.se för mer information samt gratis rådgivning.

Välkommen att kontakta oss för mer information!

Kontakta oss för mer information och prisuppgift