Klicka här för att ladda ner en PDF om AdderView Pro 8DVI

ADDERView 8 PRO DVI

Adderview 8DVI

All information om AdderView Pro 8DVI samlat i ett dokument? Ladda hem PDF:en här!

AV8PRO-DVI gör det möjligt att styra 8 datorer från en KVM-konsol med antingen högupplöst dual link DVI eller högupplöst analog VGA. Övergången utnyttjar Adder’s True Emulering teknik som gör det möjligt för USB 2.0 HID enheter att kontinuerligt emuleras på varje dator.

Denna unika teknologi gör det möjligt för tillförlitliga växlingar med snabbtangent samtidigt som man stödjer extra knappar och funktioner för utökade tangentbord och möss.

Dessutom har AdderView två oberoende USB 2.0-kanaler och en audiokanal, vilket ger användaren möjlighet att ansluta ytterligare kringutrustning till datorerna.

Skiss

Funktioner

Dual DVI-I med utökad profil DDC EDID
AdderView pro kännetecknas av full dual DVI video vid 60Hz. Eftersom AdderView innehåller DVI-I, kan du också välja mellan digitala eller analoga källor. Den utökade DDC EDID profilen ser till att grafikkortet alltid är optimerat för att fungera med din skärm. Dual länk DVI-kapacitet gör att användare kan arbeta vid mycket höga upplösningar inklusive 2K (2048 x 1080) för te.x. efterproduktion av film eller WQXGA (2560 x 1600) för detaljerad medicinsk avbildning.

True Emulation USB2.0-teknik
AV8PRO-DVI tillhör de första KVMA-växlarna som har Adders avancerade True-USB-emulation-teknik. Emulerad USB ger en omedelbar och pålitlig växling och gör det möjligt med snabbtangentkommandon från tangentbord och mus.

Tidigare implementeringar har endast använt generisk emulering och följaktligen har man då bara kunnat stödja de mest grundläggande tangentbords- och musfunktioner. Adders revolutionerande True Emulation-teknik övervinner denna begränsning genom att efterlikna den verkliga karaktären av anslutna enheter till alla datorer samtidigt. Detta innebär att du nu kan använda de extra funktionstangenterna, hjul, knappar och kontroller som är vanliga på moderna tangentbord och möss. Med AV8PRO-DVI, kan en helt ny grupp av användare dra nytta av flexibiliteten dessa KVM-växlar har att erbjuda. Användare inom arkitektur, grafisk design, efterproduktion, animation osv som ofta behöver använda specialiserade gränssnittsenheter så som ritbord, 3D-explorers, joysticks och så vidare. AV8PRO-DVI gör detta möjligt med hjälp Adders True Emulation-teknik.

Oberoende simultant enhetsval
Flexibilitet är nyckeln till AdderView Pro. Växeln gör att du kan använda KVMA-konsolen för att arbeta på en dator medan dina USB-enheter är anslutna till andra datorer och högtalarna spelar musik från ännu en. Du kan naturligtvis fortfarande byta alla anslutna enheter till någon av de anslutna datorerna som med alla andra KVM-växlar.

Alternativ för val av kanaler
AdderView Pro kan växlas med inställbara snabbtangenter, 3-knapps-möss eller med kontrollpanelen. Alternativt kan du också använda RC4 fjärromkopplare för att göra dina val. Dessa alternativ gör att du snabbt kan anslutna enheter till någon av de anslutna datorerna.

Brett stöd för USB 2.0 Hi Speed
Ett stort sortiment av USB-enheter kan anslutas till AdderView. Från icke-standardiserade enheter till skrivare och bildläsare. Detta ger stor flexibilitet. Till exempel kan du skanna en samling dokument på en dator samtidigt som du arbetar på en annan och skriver ut från ännu en, allt på samma gång. USB 2.0 kopplingarna har utformats noggrant för att säkerställa maximal tillförlitlighet när du ansluter och kopplar bort USB-enheter.

Alternativ port för kontroll, synkronisering och uppgradering
En ”alternativ” port möjliggör för AV8PRO-DVI att växla på distans med hjälp av enkla ASCII-koder. När kanalen är påslagen, är samma ASCII-koder skrivna till ”alternativ” porten så att, genom att knyta ”alternativ” portar, kan två eller fler enheter kopplas in synkroniserat för att skapa ett videoväxelsystem. Porten möjliggör en 4-knapps enhetsswitch (RC4) som kan användas med AdderView Pro. Samma port kan även användas för att uppgradera programvaran.

Kontakta oss för mer information och prisuppgift