Klicka här för att ladda ner PDF

AdderLink IP

Säker internet eller uppringd åtkomst till din KVM-switch

Hantera dina datorer oavsett var i världen du befinner dig med AdderLink IP. AdderLink IP kräver bara en KVM (tangentbord,video,mus)-anslutning till dina datorer och ingen mjukvara behöver installeras.

AdderLink IP är fullt kompatibel med VNC (Virtual Network Computing) och Javabaserade (webbläsare) verktyg, och du behöver inte köpa till extra mjukvarulicenser. Utvecklad tillsammans med RealVNC har AdderLink IP en total säkerhetsarkitektur. Konfiguration och menyer genereras med hjälp av ett ovanligt elegant ”i-bild”-system.

Standard videoupplösningar

Stöd för standard PC, Sun och Mac videolägen upp till 1280 x 1024 x 75Hz med upp till 24bitars färgdjup. Färgdjupet anpassar sig dessutom till nätverkets hastighet.

Säkert

ärver den första säkerhetsnivån som erhålls från fjärruppringning. Data krypteras med AES cipher med en 128-bitars nyckel. VNC specifik säkerhetsarkitektur ger ömsesidig rättighetskontroll. Publik nyckel med RSA och en nyckellängd på 2048 bitar eller mer. Stöd för 16 användarprofiler var och en med ett lösenord på 16 tecken

  • Enkla inställningar direkt på skärmen
  • Full säkerhet (med AES, 128 bitars kryptering och RSA 2048bitars nyckel) med 16 profiler och dataloggning
  • Stöd för exklusiv åtkomst eller upp till fyra samtidiga användare
  • Modem och 10/100Mbit Ethernetportar för åtkomst via uppringning och/eller nätverket
  • Strömförsörjningskontroll via tilldelad seriell port
  • Adderlink IP finns i två versioner. Dels den ”vanliga” IP enligt ovan. Dessutom Adderlink IP Gold som har funktioner som Virtual media som gör det möjligt att föra över filer till den anslutna datorn. Stöd för DVI och ljud.

Läs mer om Adderlink IP (pdf, kräver Adobe Acrobat reader).

Kontakta oss för mer information och prisuppgift