AdderLink ipeps

AdderLink ipeps

All information om AdderLink ipeps samlat i ett dokument? Ladda hem PDF:en här!

Liten högpresterande KVM-via-IP

AdderLink ipeps är en del i Adder Technologys ”ipeps” (IP Engine per Server) som erbjuder ett komplett och säkert tillvägagångssätt vid datoradministration. Det är en kraftfull liten KVM-via-IP-produkt som möjliggör tillgång till dina datorer var du än befinner dig i hela världen, säkert och fjärrstyrt via Internet eller via företagets lokala nätverk. AdderLink ipeps använder sig av Real VNC klient programvara som är speciellt designad för säkert högpresterande KVM via IP-applikationer.

Trots sin lilla storlek har man inte kompromissat med prestandan när det gäller Adderlinks ipeps. Genom att använda Adventiq Inside ® on-chip KVM-via-IP teknologi, kan en extremt högpresterande lösning få plats i en kompakt enhet. Till KVM-lösningar för företag kan AdderLink ipeps erbjuda en icke-blockerande global lösning genom att tilldela varje daten en dedikerad KVM-via-IP-motor. Denna kan förbättras genom att använda ADDER.NET som ger en centraliserad och säker användartillgång via ett speciellt gränssnitt.

Allt fler datorer används i fjärrstyra, fristående applikationer så som ATMs och DS-system. Den anmärkningsvärt lilla storleken på AdderLink ipeps, gör den perfekt för fjärrstyrd skötsel och kontroll av olika typer av datorer.Detta innebär att tidigare dyrbara besök på plats kan undvikas och istället görs allting från var som helst.

ipsis

Nerladdning

 Ladda ner produktblad

Kontakta oss för mer information och prisuppgift