Racktech « Övervakningskameror

Fyra kanalers videoserver

Nätverkskamera

VS2403 är en fyraportars videoserver som omvandlar analoga videosignaler så att dessa kan distribueras över digitala IP-baserade nätverk (Internet/Lan/Wan). Inbyggd webserver gör att ingen dator krävs där servern/kameran installeras. Man surfar in till servern på samma sätt som man gör med en websida.

Övervakning av fyra kameror över Internet

Fyra analoga kameror kan anslutas och övervakas över internet. Bildöverföringen sker med MJPEG kompression och klarar 25 frames/sek för en ingång och upp till 15 frames/sek vid fyra samtidiga ingångar.

Pan, Tilt och Zoom (PTZ)

Servern har en serieport som ger full manövrerbarhet åt kameror som har stöd för PTZ. Ett enkelt musklick gör att kameran vrider sig åt önskat håll eller zoomar in mot en bestämd punkt.

Alarm, rörelsedetektion och e-post

Förutom en smart och inställbar rörelsedetektor kan en extern larmgivare kopplas in, som i sin tur kan utlösa start av bildöverföring till en e-postadress eller ftp. En extern utgång gör att även andra larm kan aktiveras.

Kraftfullt 16-kanalers övervakningsprogram ingår

Bild från 16 olika kameror kan samtidigt övervakas och lagras via programvaran. Snabb och visuell sökning och åtkomst av inspelat materia.


Kontakta oss för mer information och prisuppgift

Vad heter Sveriges huvudstad?