Avocent Switchview

Switchview

Avocent-Cybex SwitchView låter dig ansluta och kontrollera upp till fyra datorer med en enda uppsättning tangentbord, monitor och mus

  • Avocent Switchview är liten och enkel att installera
  • Avocent Switchviews design låter dig kontrollera arbetsstationer likväl bärbara datorer lika smidigt.
  • De färgmärkta kablarna gör det till en av de enklaste switcharna att installera

Avocent Switchview – den lilla switchen med stor makt

Trots sin ringa storlek är Avocent Switchview fullspäckad med funktioner. Val av PC kan göras med tangentbordet eller via knapparna på enheten. Det automatiska scan-läget gör att alla datorers videor kan ses i sekvens. Hot-Plug kompabiliteten gör att datorer kan läggas till och tas bort utan att man behöver stäva av varken datorer eller switch.

Switchview fungerar med PC/AT och PS/2 system, eller 100% kompatibla maskiner med stöd för VGA och SVGA. PS/2 tangentbord och PS/2 eller IntelliMouse går att koppla in på baksidan av enheten. Inget mer strul med att flytta tangentbord och möss mellan datorerna – alla system är lätt åtkomliga med en enkel knappkombination.

Switchview är enkel att installera. Lampor indikerar vilken dator som är on-line och vilken som är aktiv. Det finns inga krångliga inställningsknappar och ingen extern strömförsörjning krävs. De nya PC99-kablarna kan erbjuda höga upplösningar (1600×1200) och gör installationen mycket enkel.

Avocent SwitchView OSD – åtta portar

Du kan kontrollera alla dina servrar med vår mest ekonomiska åttaportars kwm-switch. On-Screen Display (OSD) och flera lager säkerhet gör SwitchView OSD ett kraftfullt verktyg för mindre företag som behöver kontrollera flera servers.

Du kan kontrollera upp till åtta datorer via en enkel knapptryckning eller vår enkla popup-meny. Den kraftfulla OSD:n eliminerar gissningar under arbetstid – du behöver inte längre minnas krångliga adresser eller sökvägar för att hitta rätt dator.

Du kan även lägga till en Avocent Cybex Longview för fjärråtkomst via en Cat5-kabel och kontrollera datorerna från upp till 152 meters avstånd med On-Screen funktionalitet! Med en VAD-12 kan du få fullt stöd för XGA-II!

skiss över SwitchView OSD

Avocent SwitchView SC – maximal säkerhet

Avocent Switchview kan kombineras med Avocent Switchview CS för maximal att få maximal säkerhet – Avocent Switchview CS ger den säkraste KVM-switch som finns i dag. Denna kompakta switch är speciellt designad för att göra dataöverföringar mellan anslutna datorer i princip omöjligt. Användare som ansluter säkra och osäkra nätverk från arbetsstationerna kan förlita sig på att SwitchView CS:s unika arkitektur håller informationen helt separat och säkert under alla omständigheter.

SwitchView CS rensar automatiskt den buffert av vad som skrivits på tangentbordet, så ingen information ligger och skräpar i switchen. ”Hot-Key” switching har tagits bort, för att förhindra alla potentiella ovälkomna accesstyper. All mjukvara i switchen programmeras och installeras på Cybex högkvarter i USA för att förhindra möjligheter av fel vid frakten.

Avocent Switchview MP – multiplatform

Switchview MP

Switchview MP

Anslut och kontrollera multiplatformsdatorer från en uppsättning kringutrustning med vår nya Switchview MP. Glöm alla klumpiga adaptrar och konverterare. Switchview MP ger direktåtkomst till PC, Sun eller USB-servrar. Du kan arbeta med en PS/2-mus eller Sun-mus för åtkomst till Sun arbetsstationer, USB-datorer, IBM PC/AT eller PS/2-system.

Kontakta oss för mer information och prisuppgift