Temp-detekterings kamera

Temperatur och övervakning, en unik lösning för att både kunna se men även kontrollera temperaturen på ett objekt. Med en noggrannhet på +- 0.3 grader får du larm när det sker en temperaturförändring antingen vid en temperaturhöjning men också vid en för hög differens.

Kameran är utrustad med en Vari-fokal (optisk zoom) lins på 2.7 ~12mm (AOW 105°~32°) och 8mm (Thermal lins, AOW ~H46°, V35°). För en säker temperatur detektering så fungerar kameran bäst mellan 3-10meter.

Det ställs höga krav på både NETD (termisk känslighet) och infraröda våglängdsområde för att kunna leverera ett bra slutresultat som garanterar rätt temperaturdetektering. Ett 40MK NEDT värde (temperaturkännslighet) och en infraröd känslighet mellan 8~14µm ger bra garantier på detaljrika bilder och ett bra slutresultat. Kameran kan därför användas för att kontrollera om någon har feber och samtidigt verifiera vem personen är, all-i-ett eftersom du har två kameror i en.

Värmekamera

Upp till 16 mål kan samtidigt registreras och du kan välja hela 17 olika färger som verifierar olika temperaturer. Kameran har stöd får ONVIF men också CGI och SDK integrering. Finns även plats för Micro-SD kort (max 128GB) för intern lagring direkt i kameran.

Mjukvara ingår med ansiktsigenkänning.

Kontakta oss för mer information och prisuppgift