Professionell programvara för övervakning

Nätverkskamera

Nuuo IP managment surveillance system är en universell och fristående programvara för större installationer som stödjer flera olika kamerafabrikat, men ger också utökade bevakningsmöjligheter. Expansionsmöjligheter upp till 32 nätverksanslutna kameror, logg och de olika sätten att meddela operatören om olika händelser är de största fördelarna jämfört med den programvara som ingår i exempelvis Vivotek:s kamerasortiment. För flera andra kamerafabrikat ingår ingen lämplig programvara alls och därför blir Nuuo ett ännu bättre alternativ.

Flexibelt larmsystem

Utöver larm via epost och i realtid på skärmen kan du nu välja att bli uppringd eller få ljudmeddelanden uppspelade vid olika typer av händelser. Det gör det möjligt att snabbt avgöra hur kritiskt larmet är och underlättar larmhantering vid större installationer.

Förinställda PTZ-inställningar

Istället för att manuellt panorera, tilta eller zooma (PTZ) kan du ange förinställda värden så att kameran direkt fångar bilden i rätt vinkel och zoom-läge.

Registering av upp till fem olika händelser

I de flesta programvaror finns rörelsedetektor som standard, men här kan kameran också reagera på övertäckning, främmande föremål, saknade föremål och dålig fokusering. Det gör att kameran plötsligt får ett betydligt bredare användningsområde.

Avancerad in- och uppspelning

Pedagogiskt uppbyggt gränssnitt gör det enkelt att välja inställningar och förhandstitta innan de permanentas. Vid uppspelning kan du enkelt sortera och söka rätt på videosekvensen via datum och tid. Du behöver heller inte se hela sekvensen för att hitta en specifik händelse, utan kan låta programvaran söka fram dem i tur och ordning. Du spara mycket tid och slipper lagra onödigt mycket data.

Bildförbättringsverktyg korrigerar i efterhand

Om inspelningsresultatet inte blivit bra p g a inställningar eller ljusförhållanden kan du i efterhand laborera med olika verktyg för att korrigera felet och öka skärpan.

Förnärvarande stöds Vivotek, Axis, Pixord, Sony, Canon, JVC, Panasonic, Mobotix, Luminera, LevelOne, Etrovision, FINE, Samsung och Acti.

Produkten levereras på CD inklusive licensnyckel (dongle) för USB-anslutning.

Kontakta oss för mer information och prisuppgift