Komplett analogt övervakningssystem

övervakningssystem

Fördelen med det analoga systemet är att det är mycket lättinstallerat, eftersom man slipper alla nätverkskonfigurationer och behöver ju heller inte vara expert på Ethernet och IP. Här är det bara att ansluta medföljande kablar till DVR-enheten (Digital Video Recorder) och sedan är du igång. Nackdelen är ju förstås att du har begränsat avstånd till kamerorna och att du inte kan använda ett eventuellt befintligt nätverk. För mindre butiker där kabeldragningen inte känns problematisk och där man snabbt vill komma igång utan att det krävs kunskaper i datanät är detta ett perfekt alternativ.

Komplett paket med fyra kameror – tillsätt bara hårddisk

Paketet innehåller en s k DVR, en digital videoinspelare, som sitter integrerad i en 17″ LCD-skärm. I den finns ingångar för åtta kameror (fyra ingår i paketet) som ansluts till DVR:en med medföljande kablage (20 m).
Kamerorna har Sharps CCD sensor och är utomhusklassade (IP66) samt försedda med IR-belysning för övervakning i mörker (10-15 m sikt).

Bekvämt med alla reglage direkt på skärmen

På skärmens frontpanel sitter alla reglage lätt åtkomliga för inspelning eller uppspelning. Enheten stödjer också flerbildsvy som gör att du kan se en, två, fyra eller alla åtta kameror samtidigt.

Fjärrövervakning via Internet

Via Internet Explorer kan du titta i realtid samt göra backup av materialet. För uppspelning av inspelat material krävs att du installerar den medföljande programvaran.

Kontakta oss för mer information och prisuppgift