Vridbar kamera med pan/tilt och 2-vägsljud

Nätverkskamera

Vivotek PT3122 är en vridbara nätverkskameror med ljud och MPEG4 kompression. En 1/4″ färg CCD sensor levererar maximal skärpa och färgåtergivning. Kameran har inbyggd webserver, vilket gör att ingen dator krävs där kameran installeras. Man surfar in till kameran på samma sätt som man gör med en websida.

Snabbt vridbar både horisontellt och vertikalt

Ett enkelt musklick gör att kameran vrider sig åt önskat håll. Du kan panorera 270° horisontellt och 135° vertikalt. Väljer du ”Auto scan” eller ”Auto pan” går kameran automatisk över ett fördefinierad bevakningsområde som kan bestå av upp till 20 olika bevakningspunkter.
Kameran kan även takmonteras. En programfunktion vrider bilden 180° så att bilden visas på rätt sätt.

Avancerad audio- och videoöverföring ger bästa prestanda

Kameran använder MPEG4 som är den mest avancerade och mest bandbreddsbesparande tekniken för att komprimera ljud och bild. I sin tur ger detta den absolut bästa prestandan, även om den tillgängliga bandbredden är liten.
Separat AV-utgång (PAL) gör att kameran även kan direktkopplas till en TV eller video.

2-vägs ljud, alarm, rörelsedetektion och e-post

En inbyggd mikrofon gör att du även kan avlyssna bevakningsområdet. Med en högtalar kopplad till AV-utgången kan man även tala till personer i området. Förutom en smart och inställbar rörelsedetektor kan en extern larmgivare kopplas in, som i sin tur kan utlösa start av bildöverföring till en e-post adress eller ftp. En extern utgång gör att även andra larm kan aktiveras.

Kraftfullt 16-kanalers övervakningsprogram ingår

Ljud och bild från 16 olika kameror kan samtidigt övervakas och lagras via programvaran. Snabb och visuell sökning och åtkomst av inspelat materia.

Kamerahus för utom- och inomhusbruk

En prydlig kapsling finns som tillval. Antingen infälld med transparent glaskupa för innertak eller för utomhusbruk designad som traditionell utomhusbelysning. Modellen för utomhusbruk har både värmeelement och fläkt med termostat och klarar temperaturer ned till -20°.

Kontakta oss för mer information och prisuppgift