Racktech « KVM över IP
Racktech « Raritan - kvm-läsningar från Raritan

Raritan Power Control - Raritan PCR8, PCS12, PCS20

Raritans Ellister ger dig ett perfekt komplement till Raritans Paragon-, IP Reach och Dominion-system och erbjuder övervakning, omstart och avstängning av alla utrustning som är ansluten till en av dessa tre modeller:

Varje Raritanswitch har individuellt kontrollerade AC-strömmottagare, och ger dig status på voltage, ström och temperatur.

Varje enhet stöder kommandon för mottagarkontroll, status och konfiguration. Kommandon inkluderar på, av, omstart, inställningar och status.

Kontroll av strömförsörjningen - jämt, överallt

Raritans nya fjärrkontrollenheter låter systemadministratörer med kapabilitet att säker övervaka och kontrollera strömförsörjningen till ett datacenters enheter oavsett var de är, via en webbläsare.

Vid systemkrach och/eller systemlåsning är ofta en omstart det enda alternativet. För att verkligen kunna strypa försörjningen helt är möjligheten att återupprätta kontakten med dessa enheter oerhört viktigt. Raritans Remote Power Control enheter eliminerar behovet av att skicka ut personal, och reducerar tiden då systemet ligger nere.

Integrerade lösningar

Raritans ellister erbjuder total integrering med Raritans Paragon, IP-Reach och Dominion datacentraler, vilket tillåter fjärrövervakning, omstart och avstängning av all utrustning utan dyra extra enheter, navigering via flera separata menyer och behöva ta sig igenom flera lager av rättigheterslager. Ã…tkomst och kontroll av ellisterna kan göras på följande sätt:

Funktioner och finesser


Kontakta oss för mer information och prisuppgift