Nätdesign

Design av infrastruktur

Inget LAN / WAN är bättre än sin svagaste länk. En rätt designad infrastruktur är ofta nyckeln till ett väl fungerande system med hög driftsäkerhet och bra prestanda. Ett system som ger användaren tillgång till den data han behöver, när han behöver den, där han behöver den. Samtidigt skall en rätt designad infrastruktur effektivt se till att det inte finns några luckor i säkerheten.

Att designa ett stort nät med inriktning på prestanda, åtkomst och säkerhet är en "vetenskap" i sig. För ett bra resultat krävs som på så många andra områden hög kunskap och stor praktisk erfarenhet. Att ta ett nytt grepp på sin infrastruktur är inget man gör varje dag, och följaktligen är det mycket få systemadministratörer som har den kunskapen uppdaterad.

Vi vill gärna hjälpa dig!

Vi har stor dokumenterad erfarenhet av att arbeta med/designa såväl riktigt stora nätverksinfrastrukturer, med 10000+ portar, till enklare mindre installationer. Bla har vi för ett av Europas största sjukhus designat, levererat och driftsatt switchade nätverkslösningar på mer än 10000 portar + säkerhetslösning för radiolan designad för 500 + accesspunkter.

Vi behärskar de rådande teknologierna och förstår att skapa nät som inte bara fungerar i dag utan även ger dig en plattform för morgondagens krav på prestanda, säkerhet och skalbarhet.

Vi förstår vikten av att enkelt kunna administrera, konfigurera och övervaka infrastrukturen.

Management / övervakning är ett område som förtjänar uppmärksamhet inte minst ur säkerhetshänseende.

Några exempel på uppdrag

Vad kan vi göra för er?

Vi utför alla typer av uppdrag inom infrastruktur över hela Sverige. Kontakta oss gärna för en förutsättningslös diskussion och referenser.

Välkommen!


Kontakta oss för mer information och prisuppgift