Kundvisaren

Kundvisaren. Aktuell och tydlig information om vilka kundbesök er webbplats har!

Kundvisaren är ett enkelt men väldigt kraftfullt säljverktyg som visar vilka kunder som besökt en webbplats och vad de tittat på för produkter eller tjänster. Detta sammanställs sedan i tydliga rapporter som kan skickas antingen veckovis eller varje dag.

Se filmen för att förstå hur snabbt och enkelt Kundvisaren fungerar!

En stor fördel med Kundvisaren är att informationen är mycket aktuell. De flesta kunder börjar med att söka på Internet. Därmed kan ni kontakta möjliga kunder i exakt rätt läge av köpprocessen. Ni ser att det är en möjlig kund som har varit inne flera gånger, ni ser exakt vad man har varit intresserad av och ni får kontaktuppgifter. Kundvisaren ger all den information som ni behöver för att öka försäljning och omsättning i företaget.

Bara att börja använda

Dessutom är Kundvisaren mycket enkelt att använda. Det krävs inga avancerade installationer, inställningar eller utbildningar. Det går att komma igång snabbt och direkt börja dra fördel av säljverktyget Kundvisaren. Allt som krävs är att aktivera tjänsten. Kontakta Kundvisaren direkt här så visar vi hur systemet fungerar!

Statistik, bevakningar, mailutskick och personspårning

Kundvisaren kan även spåra företagskunder ner på personnivå med hjälp av mailutskick. Ni kan få utförlig information med överskådliga grafer som snabbt och enkelt beskriver hur er webbplats verkligen mår och vad ni behöver ta tag i. Dessutom innehåller Kundvisaren en funktion där ni tillsammans med dagens eller veckans rapport får en tydlig sammanställning av uppdateringar kring för er viktiga webbplatser. Utmärkt om ni vill följa er bransch och hålla koll på konkurrenter.

Kontakta oss på Kundvisaren så tar vi en förutsättningslös diskussion om hur vi med hjälp av Kundvisaren kan hjälpa just er att utnyttja de kundbesök som ni faktiskt redan har.


Kontakta oss för mer information och prisuppgift