Racktech « Adder - kvm-lösningar från Adder
Racktech « KVM Extenders
Racktech « IP extender
Racktech « KVM Extender - Racktech
Racktech « KVM-switchar- IP/Cat5

 
Klicka här för att ladda ner en PDF om AdderLink IP

AdderLink IP

Säker internet eller uppringd åtkomst till din KVM-switch

Hantera dina datorer oavsett var i världen du befinner dig med AdderLink IP. AdderLink IP kräver bara en KVM (tangentbord,video,mus)-anslutning till dina datorer och ingen mjukvara behöver installeras.

AdderLink IP är fullt kompatibel med VNC (Virtual Network Computing) och Javabaserade (webbläsare) verktyg, och du behöver inte köpa till extra mjukvarulicenser. Utvecklad tillsammans med RealVNC har AdderLink IP en total säkerhetsarkitektur. Konfiguration och menyer genereras med hjälp av ett ovanligt elegant "i-bild"-system.

Standard videoupplösningar

Stöd för standard PC, Sun och Mac videolägen upp till 1280 x 1024 x 75Hz med upp till 24bitars färgdjup. Färgdjupet anpassar sig dessutom till nätverkets hastighet.

Säkert

Ärver den första säkerhetsnivån som erhålls från fjärruppringning. Data krypteras med AES cipher med en 128-bitars nyckel. VNC specifik säkerhetsarkitektur ger ömsesidig rättighetskontroll. Publik nyckel med RSA och en nyckellängd på 2048 bitar eller mer. Stöd för 16 användarprofiler var och en med ett lösenord på 16 tecken

Läs mer om Adderlink IP (pdf, kräver Adobe Acrobat reader).


Kontakta oss för mer information och prisuppgift