Racktech « Avocent kvm-växlar
Racktech « Cyclades Console Servers

Virtuell KVM switch som arbetar seriellt!

ACS Advanced Console Server

Installeras som en egen virtuell maskin i VMWare där den tar hand om virtuella servrar på samma sätt som en seriell console server. (dock utan kablar förståss). På detta sätt löser man en viktig uppgift, man får man tag på en virtuell servers seriella konsol - Windows EMS, Linux, Unix samt andra virtuella sappliances. Cisco, Blue Coat, Symantec och andra liknande tillverkare har byggt virtuella appliances som kan anslutas.

Virtuell konsolhantering

ACS v6000 virtuella konsolserver erbjuder det bästa av två världar: den virtuella och den fysiska. Alla funktioner i ACS 6000 är skapade för att möjliggöra pålitlig uppkoppling och hantering av virtuella IT-tillgångar som servrar (Windows EMS, UNIX, Linux och Solaris) och för att göra det möjligt för administratören att hantera dessa virtuella enheter på samma sätt som fysiska enheter och även hantera routrar, switchar, PBX:er, teleutrustning (DSU / CSU) och seriella strömenheter.

ACS v6000 integrerar helt i en VMware-miljö och upprätthåller och förbättrar funktioner som vMotion. När en virtuell server flyttas inom miljön, kan ACS v6000 upprätthålla en bestående förbindelse under hela flyttprocessen. ACS v6000 utnyttjar också direkta seriella anslutningar på enheten där den finns och ger funktioner som t.ex. fjärrstyrd hantering, uppringningar och även out-of-band-tillträde.

VMware-funktioner som ingår i ACS v6000

Funktioner och fördelar


Kontakta oss för mer information och prisuppgift